home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Hazai és felvidéki tornagyőzelem
Tóth Tibor
2018.05.09.
LXXIII. évf. 18. szám
Hazai és felvidéki tornagyőzelem

A szerbiai Hamad Međedović és a felvidéki Méri Eszter győzelmével ért véget a szabadkai nyílt teniszbajnokság a 18 éven aluliak részére, mely egyúttal ITF-torna is volt. A képen a döntősők és szervezők (balról jobbra): Klevisar, Méri, Međedović, Krstulović és Milan Vučković, a Spartacus Teniszklub elnöke

A fiúk döntőjében a mindössze 14 éves Međedović 6:2, 5:7, 6:2 arányban legyőzte a szlovén Tino Krstulovićot, a lányok mezőnyében pedig Méri az első, 6:0-ra elveszített játszma után fordítani tudott, és a másik két szettet 6:3, 7:5-re nyerve legyőzte az ugyancsak szlovén Tjasa Klevisart. A szabadkai teniszezők közül a legsikeresebbnek Nemanja Subanović bizonyult, aki a szlovén Krstulovićtyal az oldalán 6:1, 6:4 arányban nyert a lengyel, szlovák Alan Bojarski — Marko Kovačević-kettős ellen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..