home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Határtalanul!, 2017
2017.05.20.
LXXII. évf. 20. szám
Határtalanul!, 2017

Május 15-e és 19-között járták be újra a korábbi években már bevált vajdasági útvonalukat a hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola és a székkutasi Greguss Máté-tanintézmény hetedikes tanulói, illetve kísérőtanáraik.

Útravaló: „Nem adhatsz lángot a gyertyának úgy, hogy annak fénye a te arcodat is ne ragyogja be.” (Böjte Csaba)

 

Az anyaországi iskolások május deréki kirándulása változatlanul a Határtalanul! program keretében valósult meg. Immár hatodik esztendeje. Természetesen, alkalmak adódnak ilyenkor a vásárhelyi tanintézmény küldöttségének számára az itteni — a zentai és a torontálvásárhelyi, testvériskoláik meglátogatására is. Fényképes jegyzetünk a közel ötvenfős csapat barangolásának torontálvásárhelyi állomáshelyén, Ígéret havának tizennyolcadik napján készült.

Írásunk teljes terjedelmét lapunk május 31-i számában olvashatják. A Bánáti Újságban.

Írta és fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..