home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Hány kiló figyelmességet...?
Gajda Nóra
2012.11.28.
LXVII. évf. 48. szám

November 30-áig tart a Kolibri Nagycsaládosok Egyesületének akciója, melynek keretében tartós élelmiszereket (tésztát, rizst, lisztet, cukrot, olajt, sót, rizst stb.) gyűjtenek...

November 30-áig tart a Kolibri Nagycsaládosok Egyesületének akciója, melynek keretében tartós élelmiszereket (tésztát, rizst, lisztet, cukrot, olajt, sót, rizst stb.) gyűjtenek, hogy a közelgő ünnepeket mindenki számára egyformán örömtelivé tegyék, hiszen a terített asztal egyfajta biztonságérzetet nyújt valamennyi család számára. Azt pedig, hogy milyen varázsa van annak, ha a család minden tagja együtt ünnepel, talán senki jobban nem prezentálhatja, mint egy igazi nagy család.
Az egyesület ezúton kér minden jó szándékú embert, céget és intézményt, csatlakozzanak ehhez a megmozduláshoz, legyenek partnerek az örömszerzésben és tapasztalják meg, igaz-e a mondás, mely szerint: „Adni és kapni jó, hiszen mindegy, melyik oldalon áll az ember, mindig örömét lelheti benne...”
Az élelmiszereket december elején osztják szét a családok között.
Az akcióban eddig részt vett a hajdújárási Naturland, a királyhalmi Prima d. o. o., a hajdújárási Keresztény Adventista Egyház, a hajdújárási B&H Company és a Magyar Nemzeti Tanács. Az adományokat az egyesület székhelyén Hajdújáráson a Prvomajska 27. szám alatt fogadják, illetve a szabadkai Caritasban is leadhatók. Az utóbbi esetben feltétlenül tüntessék fel, hogy a Kolibrinek szánták az adományt. Bővebb információ a 064/175-47-94-es mobilszámon kapható.
Az egyesület az évi beszámolójában hozza nyilvánosságra, hogy összesen „hány kiló figyelmesség”-et ajánlottak föl az adományozók.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..