home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Görhesütő versenyre fel!
2015.09.30.
LXX. évf. 39. szám
Görhesütő versenyre fel!

A magyarkanizsai Tisza Néptáncegyesület felhívása — A magyarkanizsai X. Nemzetközi Kukoricafesztivál szervezői A legfinomabb görhe címmel görhesütő versenyt hirdetnek.

Az otthon elkészített, sós vagy édes görhéket 2015. október 3-án, szombaton lehet átadni a magyarkanizsai Művészetek Háza (színház) előcsarnokában délelőtt 8.30-tól 10 óráig.

A beérkezett alkotásokat szakavatott bizottság értékeli, majd a remekműveket a kirakodóvásáron, egy kóstolással egybekötött kiállításon láthatja a nagyérdemű.

Az eredményhirdetésre 2015. október 3-án, 13 óra 30 perckor kerül sor Magyarkanizsa központjában, a városháza előtti téren.

Kíváncsian várjuk a finomabbnál finomabb görhéket!

Tisza Néptáncegyesület, Magyarkanizsa, Damjanich utca 2.
Elérhetőség: 064/305-13-13, 063/895-20-47

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..