home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Gólyatábor a leendő elsősöknek
(T. T.)
2013.10.02.
LXVIII. évf. 40. szám
Gólyatábor a leendő elsősöknek

Jókedv, móka, kacagás jellemezte a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar hallgatói önkormányzatának szervezésében megtartott I. Gólyatábort a noszai Róka-tanyán.

A kétnapos, felénk egyedülálló eseményen negyvenhárom elsőbe induló gólya vett részt. Különféle mókás csapatjátékok által ismerkedtek, barátkoztak egymással, s így az előttük álló feladatokat is könnyebben meg tudják majd oldani.
A számtalan éjszakába nyúló, közösségfejlesztő játékon kívül Csapó Mónika tanárnő a tanítóképzőről, az ottani életről tartott előadást a gólyáknak, így már néhány fontos információval felvértezve kezdhetik meg tanulmányaikat.
— Nagyon sikeres volt a tábor, s annak is örülök, hogy velünk együtt a gólyák is jól érezték magukat. Hatalmas munka volt a tábor megszervezése, a hallgatói önkormányzaton kívül sokan mások is segítettek, és hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Bízom abban, hogy a tábor hagyománnyá válik. Úgy tudom, a környéken egyik egyetem sem rendezett még ilyet. Magyarországi mintára szerveztük meg, kevesebb pénzből ugyan, de igyekeztünk jó programokat összeállítani — mondta Viakter Olga, az MTTK hallgatói önkormányzatának elnöke.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..