home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Fizika-kémia általános iskolai diákverseny
2014.10.16.
LXIX. évf. 42. szám
Fizika-kémia általános iskolai diákverseny

A GENIUS tehetséggondozó mozgalom keretében 2014. december 6-án 10 órai kezdettel tizennegyedik alkalommal rendezik meg a vajdasági szintű kétfordulós fizika-kémia általános iskolai diákversenyt. A házigazda a szabadkai Széchenyi István Általános Iskola.

A tanulók kísérleti jellegű vizsgálatokat végeznek, majd a verseny első, írásbeli fordulójára szakdolgozatot írnak. Ezt két példányban és egy CD-n 2014. november 21-éig a következő levélcímre küldhetik be: VMPE, 21000 Novi Sad, Ćirpanova 54.

A szóbeli döntőn szakbizottság előtt mutatják be gyakorlati és elméleti ismereteiket. A verseny célja a tehetségek felkutatása, a tehetségnevelés serkentése és támogatása. Az összejövetel egyúttal a fizika és a kémia szakos tanárok hagyományos szakmai találkozója. A helyi szervező Rózsa Zsombor, a fő szervező Muhi Béla (tel.: 021 548-259).

Részletes versenyfelhívás a www.fokusz.info honlapon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..