home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Filmtabletták
Brasnyó Zoltán
2018.04.27.
LXXIII. évf. 16. szám
Filmtabletták

Meg – Az őscápa — Itt az Aranyélet 3. évada — Minden idők legnagyobb tévés csatajelenetét ígéri a Trónok harca utolsó évada

Meg – Az őscápa

Annak idején még szinte kizárólag a The Asylum nevű mockbusters-, azaz paródiafilmeket gyártó stúdió szállította a röhejesen eltúlzott szörnyfilmeket (Vámpírok a zombik ellen, Sharknado, A Da Vinci-kincs, Mega Piranha, Titanic 2), most mégis valósággá válik az elképzelhetetlen: Jason Statham, egy valódi A kategóriás színész, a Meg – Az őscápa című rémesen bizarr szörnyfilmben jelenik meg a nyáron, méghozzá olyanban, amely mögött jelentős költségvetés áll. Megjelent az első előzetes az augusztus 9-én bemutatandó filmhez, és a gigacápa, úgy látszik, valóban beúszik a filmes főáramba. Statham az egyik legkeményebb akcióhős, aki mindenen átgázol, bármit lelő, levadász vagy lebombáz. Valószínűleg ez a sors vár majd a Meg főszörnyére is, egy óriási gigacápára, mely — micsoda meglepetés — az ártatlan fürdőzőket veszélyezteti majd. Az előzetes alapján egy kicsit a „bűnös élvezet” kategóriába eshet majd ez az alkotás, hiszen elsőre rendkívül szórakoztatónak tűnik. Bízzunk benne, hogy nem veszi majd túl komolyan magát, és a nyár egyik legszórakoztatóbb mozis színfoltja lesz.

 

Itt az Aranyélet 3. évada

Hosszabb szünetre vonult a Szabó család gengszteres változata, a magyar HBO Aranyélet című sikersorozata. Most azonban visszatér, és ezúttal az írók az aktuálpolitikára fókuszálnak majd, a producerek szerint pedig ez lesz az az évad, amely sokkal többet is bevállal majd az eddigieknél. Ezt bizonyítja a sorozat Jankájának kampányvideója is. Thuróczy Szabolcs (Miklósi Attila), Ónodi Eszter (Miklósi Janka), Döbrösi Laura (Miklósi Mira) és a többiek mindannyian visszatérnek, szerencsére már az idén. Borovics Tamás is feltűnik majd az új évadban, méghozzá roma nagyvállalkozóként. A filmsorozat nem titkolt célja, hogy az új évadban is megpróbáljon görbe tükröt állítani az elmúlt évek politikai eseményei elé. A legfrissebb szezon emellett a család, a karrier, a tisztesség és a hatalom kérdéseivel is foglalkozik. Hogy mikor? Egyelőre még várjuk a pontos dátumot.

 

Minden idők legnagyobb tévés csatajelenetét ígéri a Trónok harca utolsó évada 

Két megállapítás mindenképp borítékolható a legújabb (egyébként befejező) Trónok Harca-évaddal kapcsolatban: rekordnézettségre számíthat, az HBO pedig apait-anyait belead a munkába. A kiszivárgott pletykák szerint már túl is vannak a befejező rész (?) csatajelenetén, melyet 55 éjszakán át forgattak. Csak összehasonlításképp: a 6. évad 9. epizódjának óriási csatajelenetét „csak” egy hónapon át forgatták. Jonathan Quinlan rendező posztolt az Instagramra egy köszönőlevelet, melyben háláját fejezi ki minden kollégájának, aki részt vett az embertelen munkában, a farkasordító hidegben készült jelenetek rögzítésében — a sárral, hóval és esővel megvert éjszakák embert próbáló körülményei között. Nem sokkal később, valószínűleg az HBO nyomására, a bejegyzés eltűnt, amiből arra következtethetünk, hogy eredetileg nyilvánvalóan titokban akarták tartani ezeket az információkat. Nekem és még több tízmillió rajongónak pedig csak egyvalami jut eszünkbe: mikor érkezik már végre? Mert csak az év a biztos. 2019 nem jöhet el elég gyorsan!


Nyitókép: Nme.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..