home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Felhívás a 13. bábfesztiválra
2017.03.14.
LXXII. évf. 10. szám
Felhívás a 13. bábfesztiválra

A Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete a bábszínházi világnap alkalmából az idén 13. alkalommal szervezi meg a Vajdasági Bábfesztivált, immár hagyományosan Zentán.

A rendezvényre március 18-án, szombaton kerül sor, és az óvodák bábjátszással foglalkozó csoportjai jelentkezhetnek rá.

Program:

Pomádé király és a többiek — felvonulás Zenta város központjában

A felvonulók 9 órakor a zentai Hófehérke Óvoda épülete elől indulnak. A felvonulás célja, hogy ráirányítsák a figyelmet a magyar nyelvű bábművészetre, annak sokszínűségére, különösképpen az óvodai oktatás és nevelés területén. Kilépünk a négy fal közül.

A bemutatók 10 órakor kezdődnek a Hófehérke Óvoda központi épületében (Szép utca 7.). Reméljük, maradandó élményt tudunk majd nyújtani nézőinknek.

Az idei fesztivál bírálóbizottságának elnöke Tóth Irén bábművész Nagybecskerekről, zsűritagok: Zsidákovits Katalin Százhalombattáról és dr. Szőke Anna Kishegyesről.

Jelentkezni az egyesület elnökénél, dr. Szőke Annánál lehet a szoketanna@gmail.com e-mail-címen.


A nyitókép illusztráció (Pixabay.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..