home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Felavatták Bud Spencer szobrát
MTI
2017.11.13.
LXXII. évf. 46. szám
Felavatták Bud Spencer szobrát

Résztvevők Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli olasz színész, vízilabdázó egész alakos bronzszobrának avatóünnepségén a budapesti Corvin sétányon 2017. november 11-én (MTI-fotó: Mónus Márton)


Kocsis Máté (Fidesz-KDNP, Józsefváros polgármestere (jobbról), Kárpáti György, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó (jobbról a második), Diamante Pedersoli (Diamy Spencer) Bud Spencer fiatalabbik lánya (balról a második) és Tasnádi Szandra szobrászművész alkotása. Kárpáti György játszott az olasz válogatott játékosa, Carlo Pedersoli ellen (MTI-fotó: Mónus Márton)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..