home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Falunap Kispiacon
2018.05.03.
LXXIII. évf. 17. szám
Falunap Kispiacon

A kispiaci helyi közösség tanácsa szeretettel meghív minden kispiaci lakost és érdeklődőt a 2018. május 11-én, pénteken megtartandó falunapra

A helyszín a Homokbánya-tó és környéke lesz. A gyermek és családi programok 10 órától kezdődnek. A gyerekeket ingyen palacsinta és lángos várja.

Az idei évben is mesterszakácsunk, Varbai András fog babgulyás főzni ebédre, amelyet előállítási áron bárki meg tud vásárolni a helyszínen, amennyiben előre megrendeli. Megkérünk minden érdeklődőt, hogy amennyiben szándékozik a közös bográcsból ebédet fogyasztani, minél előbb jelezze a helyi közösség irodájában személyesen munkanapokon 7 és 15 óra között, avagy a 882-020 telefonszámon.

Idén a bogrács tartalmából befolyt összeget a Zsámboki család részére ajánljuk fel. Az édesanya nélkül maradt gyermekek minden egyéb felajánlást is szívesen fogadnak.

A falunap lezárásaként este 17 órától kultúrműsor várja az érdeklődőket a Kultúrotthonban, amelynek keretein belül az idei évben is köszönjük az elmúlt évben született gyermekeket és szüleiket.   

A helyi közösség tanácsa

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..