home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Érettségi kiránduláson Erdélyben
B. M.
2013.10.17.
LXVIII. évf. 42. szám
Érettségi kiránduláson Erdélyben

Érettségi kiránduláson vettek részt Erdélyben a topolyai Mezőgazdasági Iskola végzősei. A topolyaiak immár tíz éve ápolnak kapcsolatot a székelyudvarhelyi Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskolával.

A tanulók az egyhetes ott-tartózkodásuk során Székelyföld és Erdély vadregényes tájait fedezték fel. Megcsodálhatták a történelmi emlékhelyeket, a vidék változatos természeti és földrajzi adottságait, valamint az egyetemes magyar szellemiség egy-egy központját. Kisimre Tibor történelemtanár hangulatos helytörténeti ismertetője és a színvonalas szervezés is hozzájárult ahhoz, hogy a barangolók élményei maradandók legyenek. Latyák Mihály felvételén a részvevők a kolozsvári Mátyás király szobor, valamint a Szent Mihály-templom előtt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..