home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Elpuskázott helyzetek
Tóth Tibor
2016.06.16.
LXXI. évf. 24. szám

A-CSOPORT, 2. FORDULÓ: Románia—Svájc 1:1 (1:0)

A-CSOPORT, 2. FORDULÓ

ROMÁNIA—SVÁJC 1:1 (1:0)

Párizs, Parc des Princes, 43 576 néző. Vezette: Karaszjov (orosz)

Gólszerző: Stancu (18. – 11-esből), ill. Mehmedi (57.)

ROMÁNIA: Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat (Filip, 62.) – Pintilii (Hoban, a szünetben), Prepelita – Torje, Stanciu, Stancu (Andone, 84.) – Keserü. 

SVÁJC: Sommer – Lichtsteiner, Schär, Djourou, R. Rodríguez – Behrami, G. Xhaka – Shaqiri (Tarashaj, 91.), Dzemaili (Lang, 83.), Mehmedi – Seferović (Embolo, 63.). 

Az albánok elleni mérkőzéshez hasonlóan a svájciak ezen a mérkőzésen is több helyzetet puskáztak el, és meg kellett elégedniük az egy ponttal. Seferović továbbra sem találja az ellenfél kapuját, de a mai meccsen csak két nagy lehetőséget hagyott ki. A vezetést egy túl szigorúan megítélt büntető után a románok szerezték meg, ezzel Stancu lett az Eb első duplázója. Az 57. percben Mehmedi elemi erővel lőtte ki a bal felsőt, és ezzel kiegyenlítette az állást. Az utolsó félórában egyik csapat sem kockáztatott, így maradt a pontosztás.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..