home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Elmélet, vita és gyakorlat
Martinek Imre
2016.03.28.
LXXI. évf. 12. szám
Elmélet, vita és gyakorlat

Fotósorozat a tantárgyoktatás elméletének és gyakorlatának egymásra találásáról. Néhány tematikus gondolattal kiegészítve. Készült Torontálvásárhelyen.

Lerágott csontként visszatérő téma, hogy mit nem szabad tennie egy pedagógusnak, mit nem volna ildomos, de főleg mit nem érdemes. Kiváltképpen napjainkban, amikor már sem a pluszmunkát, sem a kreativitást nem díjazzák, sőt, a hagyományos tanulmányi versenyeket is lehetetlen időpontokban, illetve még ennél is lehetetlenebb kritériumok szerint rendezik meg.

Mint ahogyan azt legutóbb az általános iskolások számára kiírt községi biológiaverseny vizsgatételeinek szerkesztői is tették...

Szerencsére — és ez már maga a hagyományokra építkező gyakorlat, legalábbis Torontálvásárhelyen mindenképpen — a körülöttünk lévő és élő világ megismerése és megőrzése sokkal több, mint puszta elmélet! Képsorozatunk — a teljesség igénye nélkül — a dél-bánsági tanintézmény tanulóinak a 2015/2016-os tanévben jegyzett megmozdulásairól készült.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..