home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Elismerés N. Czirok Ferencnek
k-ko
2018.12.19.
LXXIII. évf. 50. szám
Elismerés N. Czirok Ferencnek

N. Czirok Ferenc muzslyai költőt a Sziveri János Művészeti Színpad terjesztette fel a VMMSZ díjainak egyikére, és az illetékesek döntése alapján január 25-én, a magyar kultúra napja zentai, központi ünnepségén veheti át a Plakettet.

„N. Czirok Ferenc évtizedek óta töretlen lelkesedéssel dolgozik a magyar kultúráért, a költészetért, valamint a Sziveri-hagyaték gondozásáért. Nevéhez fűződik a Sziveri János Művészeti Színpad megalapítása, de azóta sem lankad tenni akarása az irodalmi estek szervezésének terén. A fiatal költők és írók támogatását és istápolását szinte hivatásként éli meg, és rengeteget dolgozik a mai napig e téren. Végül, de nem utolsósorban, N. Czirok Ferenc tevékenysége a Sziveri életmű népszerűsítése terén a fiatalok és a vajdasági közönség köreiben rendkívüli teljesítmény, és szilárd meggyőződésünk, hogy a díjak egyike N. Czirok Ferenc költő esetében messzemenően megérdemelt, és a legjobb kezekebe kerül!” — állt a többi között a felterjesztésben, amelyet a Színpad elnöksége nevében Ispánovics Endre elnök továbbította a VMMSZ-hez.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..