home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Elektromosautó-töltő állomás Szabadka belvárosában
Kartali Róbert
2018.09.04.
LXXIII. évf. 35. szám
Elektromosautó-töltő állomás Szabadka belvárosában

Szabadka rákerült az elektromos autók szerbiai töltőhálózati térképére.

A töltőoszlop az Ivan Sarić-szobor mögötti parkolóban található, a Pro Credit Bank előtt. Ezen az oszlopon a töltő egy olyan kártyával hozható működésbe, amelyet el kell kérnie a banktól az elektromos autó tulajdonosának.

A pénzintézet — mely Szabadkán kívül a többi közt Nišben, Kragujevacon, Čačakon, Újvidéken és Pancsován is lehetővé tette a töltőoszlopok telepítését — nagy hangsúlyt helyez a környezettudatos életmódra és a környezetvédelemre, ennek tükrében pedig szolgálati autóit is fokozatosan elektromosakra cseréli.

A töltés egyébként ingyenes, a parkolóban kihelyezett tábla szerint pedig a töltőhelyen legfeljebb két órán át lehet parkolni.


A szerző felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..