home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Elégedetlen szurkolók, kínkeserves győzelem
Fehér Márta
2017.10.11.
LXXII. évf. 41. szám
Elégedetlen szurkolók, kínkeserves győzelem

Mindössze egy gólt tudott rúgni a magyar válogatott


A szerző felvételei

Lendületes kezdés után jobbára csak gyenge próbálkozásokat láthattak a magyar szurkolók a budapesti Groupama Arénában. Nem is csoda, hogy elfogyott a türelmük. Ébresztő! Kurva gyenge! — kiabálták a játékosoknak. Dárdai Pali! — skandálták a korábbi szövetségi kapitányt éltetve, és Auf Wiedersehen! (azaz viszontlátásra), köszöntek el Bernd Storcktól.

A magyar labdarúgó-válogatott a 81. percben szerezte meg a várva várt gólt, így 1:0-ra végül legyőzte a Feröer-szigetek csapatát. A győztes találatot a szünetben csereként beállt Böde Dániel szerezte. „Annak örülhetek, hogy újra gólt rúgtam, két éve is pont Feröer ellen találtam be. De ezenkívül minek örüljek?” — nyilatkozta a meccs után.

Bernd Storck szövetségi kapitány azt mondta, büszke a játékosaira, amiért ellenséges hangulatban is képesek voltak magas szinten teljesíteni.

A válogatott 10 forduló alatt 13 pontot szerzett, harmadik helyen végzett a világbajnoki selejtezőcsoportban. Vagyis Magyarország lemaradt a 2018. évi oroszországi világbajnokságról (is). 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..