home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Egyiptom–Uruguay 0:1 (0:0)
Tóth Tibor
2018.06.15.
LXXIII. évf. 24. szám
Egyiptom–Uruguay 0:1 (0:0)

A csoport, 1. forduló

Jekatyerinburg, Jekatyerinburg Aréna. Vezette: Kuipers (holland)

Gólszerző: Giménez a 89. percben.

Egyiptom: El-Senavi – Fati, Gabr, Hegazi, Abdel-Safi – Elneni, Hamed (Morszi) – Varda (Szobhi), Szaid, Trézéguet – Mohszen (Kahraba). 

Uruguay: Muslera – G. Varela, Giménez, Godín, M. Cáceres – Nández (C. Sánchez), Bentancur, Vecino (Torreira), De Arrascaeta (C. Rodríguez) – L. Suárez, Cavani.

A világbajnokságra 10221 nap után visszatérő egyiptomi válogatott a hajrában kapott fejesgóllal kapott ki Uruguaytól, mely együttes 1970 után első alkalommal nyerte meg első mérkőzését a világbajnokságon.

A fáraók az első félidőben sziklaszilárd vádelmükkel jól állták a sarat, Suárez és Cavani sem túl gyakran ért labdába, a folytatásban azonban egyre inkább ért az uruguayi gól, ami egy perccel a rendes játékidő letelte előtt meg is született. A 88. percben Cavani szabadrúgása még a kapufát találta telibe, egy perccel később azonban Sánchez beívelésére Giménez ugrott a legmagasabbra és fejese utat talált a harmadik válogatott mérkőzésén védő, El-Senavi hálójába.

Az első fordulót követően az A csoportot a 3 pontos Oroszország vezeti, a szintén ennyi ponttal rendelkező Uruguay előtt, míg Egyiptom és Szaúd-Arábia még nem szerzett pontot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..