home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Dübörögtek a motorok az Arénában
Tóth Tibor
2016.06.27.
LXXI.. évf. 25. szám
Dübörögtek a motorok az Arénában

Dübörögtek a motorok, gomolygott a füst a Csantavér és Nagyfény közötti út menti Su Arénában, ahol autókrosszversenyt tartottak jűnius 19-én. Az időmérő edzésre még meleg, párás időben került sor, a selejtezőkre azonban már eleredt az eső a kiválóan előkészített pályán.

A szervezők, Barna Flórián és társai bosszúsan kémlelték az eget, mígnem az eső negyedóra elteltével elállt, és a huszonhárom autó — tizenöt az első kerék és hét a hátsó kerék meghajtásúak között — rajthoz állt, hogy ádáz, de sportszerű küzdelmet vívjon a minél jobb helyezésekért. A közönség jól szórakozott, a pilóták pedig alaposan kitettek magukért, hiszen borulás, lökdösődés, hajrában való előzés is volt az előfutamok és a döntők során. Az autókrossz néhány pillanatát mi is megörökítettük. 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..