home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Döntőben a szabadkai Spartacus!
Tóth Tibor
2015.03.12.
LXX. évf. 9. szám
Döntőben a szabadkai Spartacus!

Bejutottak a római női labdarúgótorna döntőjébe a szabadkai Spartacus labdarúgónői, miután március 12-én kiütéses, 8 : 0-ás győzelmet arattak a helyi Lazio felett.


Felső sor (balról jobbra): Vajda Orsolya, Jelena Marenić, Milena Nikolić, Milica Damjanović, Milica Kostić, Vikica Slović. Alsó sor: Allegraa Poljak, Tijana Krstić, Sanda Malešević, Sara Pavlović, Tijana Filipović (Fotó: SPARTAKMEDIAtv)

A Kék Galambok közül Marenić, Nikolić és Poljak két-két alkalommal talált a Római Sasok kapujába, Krstić és Damjanović pedig egyszer-egyszer volt eredményes. A mai döntőben a Spartacus ellenfele a B csoport győztese, a dán Odense lesz, mely a csoportban gólt sem kapott, hiszen a litván Gintrát 3 : 0-ra, a montenegrói Ekonomistot pedig 6-0-ra lehengerelte. Néhány nappal ezelőtt barátságos mérkőzésen a szerb bajnok Spartacus 6 : 0 arányban legyőzte a dán bajnok Odensét.


Fotó: SPARTAKMEDIAtv

Róma: Spartacus–Lazio 8:0 (4:0)
Góllövők: Nikolić a 3., a 13., Poljak a 36., a 39., Marenić a 63., a 69., Damjanović az 58. és Krstić a 73. percben.
Spartacus: Kostić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Pavlović, Poljak, Filipović, Nikolić (Krstanoska), Damjanović, Marenić
Lazio: Chiodetti, Srepaldi, Filippi, Letto, Jusufi, Bonjean, Pisa, Riccio, Romanzi, Silvi, Verro


Március 13-án szurkoljunk, hogy a döntőt is megnyerje a szabadkai Spartacus a dán Odense ellen!


Látogassa meg a Spartacus Facebook-oldalát is!

Tekintse meg a cikkünk további képeit is!

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..