home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Díjátadó a Podolszki József Irodalmi Emléknapon
Szabó Attila
2017.03.18.
LXXII. évf. 11. szám
Díjátadó a Podolszki József Irodalmi Emléknapon

A kombóképen a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének díjazottjai és a zsűri tagjai, valamint a Podolszki József publicisztikai pályázat legjobbjai. A díjakat a Podolszki József Irodalmi Emléknapon adták át Bácsfeketehegyen 2017. március 18-án (Fotó: Szabó Attila/Hét Nap)

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének elnöksége hetedik éve osztja ki szakmai elismeréseit. Az idei díjazottak: életmű: Nagy Nándor (Újvidéki Rádió, magyar szerkesztőség), nyomtatott sajtó: Szerda Zsófi (Hét Nap, Szabadka) és Varga Attila (Magyar Szó, Újvidék), elektronikus média: Kincsesládánk című műsor (Pannon Televízió, Szabadka), pályakezdő: Kurcinák Árpád (Vajdasági RTV magyar műsorainak szerkesztősége), szórvány: Csernyei Újság (Magyarcsernye)

A Podolszki József publicisztikai pályázat eredménye: 1. Szerda Zsófi: Giccsparádé és parádés giccs – avagy Rokon Ilonka, akinek Vass Szabolcs a becsületes neve. 2. Soós Georgina: Akarsz-e játszani? 3. Madár Anikó: A szamaras vittus fia elment amerikába. Különdíj: Vadlövő Gabriella: A családon belüli erőszak nem tabu és Fehér Márta: Halló, itt Mirjana


A díjátadó előtt a Vajdasági Magyar Versmondók Egyesülete irodalmi-zenés összjátékkal mutatkozott be. Tekintse meg a két esemény képeit:

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..