home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Délvidékiek a Döntők döntője fináléjában
Tóth Lívia
2018.12.15.
LXXIII. évf. 50. szám
Délvidékiek a Döntők döntője fináléjában

A zentai Sőregi Anna után, akit Komáromi Kristóf kísér furulyán, az óbecsei Fokos zenekar is bejutott a Fölszállott a páva című tehetségkutató műsor Döntők döntője elnevezésű programsorozatának fináléjába.

Ez azt jelenti, hogy december 21-én este ismét voksolhatunk a kedvenceinkre. Sőregi Annáék kódja a 38-as, a Fokos zenekaré pedig a 18-as.

Drága Délvidékem, Magyarországom, magyarjaim, éljetek bárhol a Kárpát-hazában vagy a világon! Általatok vagyunk, s ti általunk — ezt jelenti a Fölszállott a páva! Ha már ilyen erősen megfogtuk egymás kezét, ne engedjük el soha! Szívből köszönjük nektek!” — írja Szerda Balázs, a Fokos zenekar tagja a Facebook közösségi oldalon.  

A végső megmérettetésre összesen tíz produkció jutott be a nézők szavazatai és a zsűri szabadkártyái által. A december 21-i adás tétje, hogy kik lesznek a négy kategória győztesei — méghozzá kizárólag a tévékészülékek előtt ülők szavazatai alapján. A nyertesek a díjalapjukat jótékonysági célra fordítják.

Gratulálunk a délvidéki versenyzőknek és sok sikert kívánunk nekik a döntőben!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..