home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Dél-Korea–Mexikó 1:2 (0:1)
Tóth Tibor
2018.06.23.
LXXIII. évf. 24. szám
Dél-Korea–Mexikó 1:2 (0:1)

F csoport, 2. forduló

Rosztov-na-Donu, Rosztov Aréna, 43 472 néző, vezette: Mažić (szerb)

Gólszerzők: Szon Hun Ming a 93., illetve Vela (11-esből) a 26. és J. Henández a 66. percben.

Dél-Korea: Cso Hjun Vu – Li Jong, Kim Min Vu (Hong Csul), Kim Jung Gvon, Dzsang Hjun Szu – Dzsu Sze Dzsong (Li Szung Vu), Ki Szung Jung, Li Dzse Szung – Mun Szon Min (Dzsung Vu Jung), Szon Hung Min, Hvang Hi Csang.

Mexikó: Ochoa – H. Moreno, E. Álvarez, Gallardo, Salcedo – H. Herrera, Guardado (R. Márquez), Layún – Lozano (J. Corona), Vela (G. Dos Santos), J. Hernández.

A koreaiak lényegesen kedvezőbb benyomást keltettek, mint a svédek elleni találkozón, és az első félidőben több alkalommal is helyzetbe kerültek, de gólt a mexikóiak szereztek, miután Vela, egy kezezés miatt megítélt tizenegyest váltott góllá.

A második félidőben Dél-Korea még nyíltabban focizott, ami elegendő teret jelentett Mexikó számára, és a 66. percben Hernández egy ellentámadásból megduplázta a közép-amerikai együttes előnyét. A 93. percben szépítettek a koreaiak, de ez a gól már csak szépségtapasznak volt elegendő.

Mexikó nagy lépést tett a továbbjutás felé, de körbeveréssel még kieshet, Dél-Korea pedig akkor juthat tovább, ha az utolsó fordulóban legyőzi Németországot, és a mexikói-svéd meccsen is számukra kedvező eredmény születik.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..