home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Dánia–Franciaország 0:0
Tóth Tibor
2018.06.26.
LXXIII. évf. 25. szám
Dánia–Franciaország 0:0

C csoport, 3. forduló

Moszkva, Luzsnyiki Stadion, 78 011 néző, vezette: Ricci (brazil)

Dánia: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, M. Jörgensen, Stryger Larsen – A. Christensen – Braithwaite, Eriksen, Delaney (Lerager), Sisto (Fischer) – Cornelius (Dolberg)

Franciaország: Mandanda – D. Sidibé, Varane, Kimpembe, L. Hernández (Mendy) – Kanté, N Zonzi – O. Dembélé (Mbappé), Griezmann (Fekir), Lemar – Giroud.

A vb eddigi legunalmasabb és legeseménytelenebb mérkőzésén mindkét csapatnak a döntetlen megfelelt a továbbjutáshoz, és a várakozásokkal összhangban nem is hozott győztest ez a kilencben perc. A csoport másik mérkőzésén: Ausztrália–Peru 0:2. Végső sorrend: 1. Franciaország 7 (3-1), 2. Dánia 5 (2-1), 3. Peru 3 (2-2), 4. Ausztrália 1 (2-5) ponttal. A nyolcaddöntőbe Franciaország és Dánia jutott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..