home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Čokić, Tominjak, Pijuković és Fejős
Tóth Tibor
2015.08.30.
LXX. évf. 34. szám
Čokić, Tominjak, Pijuković és Fejős

Az 5. Szabó István nemzetközi asztalitenisz-emlékversenyt 2015. augusztus 29-én tartották meg Csókán. Az eredmények:

Fiatalabb serdülő fiúk: 1. Aleksandar Čokić (Spartacus), 2. Jovan Jockov (Lav Jevremovac), 3. Zvezdan Grujić (Lav Jevremovac) és Kovács Zsolt (Topolya).

Fiatalabb serdülő lányok: 1. Radmila Tominjak (bácsföldvári Vojvodina), 2. Danijela Karkušova (antalfalvi Slavija 96), 3. Irena Dujmović (Dobanovci) és Dobó Laura (székelykevei Dózsa).

Serdülő fiúk: 1. Pijuković Martin (Horgos), 2. Luka Andrašić (Spartacus), 3. Siniša Nikolić és Marko Ponjević (mindketten bácspalánkai Tikvara).

Serdülő lányok: 1. Fejős Anna (Kanizsa), 2. Keresztes Kitti (Szekszárdi Asztalitenisz Club), 3. Varga Janka (Szekszárdi Asztalitenisz Club) és Pelle Orsolya (Topolya).

Legjobb edzők: Polyák Sándor (bácsföldvári Vojvodina) és Mirko Gavrilović (Spartacus).























Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..