home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Civil találkozó Szabadkán
(—)
2014.09.30.
LXIX. évf. 40. szám
Civil találkozó Szabadkán

Közelebb egymáshoz címmel szervezett civil találkozót Szabadkán a Vajdasági Magyar Civil Szövetség (CISZ) 2014. szeptember 27-én. A helyi résztvevők mellett Bácsalmásról is érkeztek vendégek.

Közelebb egymáshoz címmel szervezett civil találkozót Szabadkán a Vajdasági Magyar Civil Szövetség (CISZ) 2014. szeptember 27-én. A helyi résztvevők mellett Bácsalmásról is érkeztek vendégek. Hat magyarországi szervezet képviseltette magát: a bácsalmási Baráti Kör Egyesület, a Németek Egyesülete, a bácsalmási Civil Segítő Pont, a Ping-pong Egyesület, a Bunyevác– Horvátok Közhasznú Egyesülete, valamint a Szent László Határrendész Közhasznú Sportegyesület. A találkozó célja a határ menti együttműködés kialakításának megvitatása, és a már bevált civil jó gyakorlatok megismerése.

A résztvevő egyesületeknek lehetőségük nyílt a bemutatkozásra, tevékenységük népszerűsítésére. Konkrét gyakorlati javaslatok is elhangzottak az együttműködésre, ezen kívül tervben van a pályázatokon való közös részvétel.

A találkozó jó hangulatban telt, a közösen elfogyasztott ebéd után a jelenlevők kilátogattak a hajdújárási szüreti napokra, bemutatva a vendégeknek a helyi jellegzetességeket.

A rendezvény a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..