home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Brazília–Mexikó 2:0 (0:0)
Tóth Tibor
2018.07.02.
LXXIII. évf. 26. szám
Brazília–Mexikó 2:0 (0:0)

Nyolcaddöntő

Szamara, Kozmosz Aréna, 41 970 néző, vezette: Rocchi (olasz)

Gólszerzők: Neymar az 51. és Firmino a 88. percben.

Brazília: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Filipe Luis – Paulinho (Fernandinho), Casemiro – Willian (Marquinhos), Philippe Coutinho (Firmino), Neymar – Gabriel Jesus.

Mexikó: Ochoa – E. Álvarez (J. dos Santos), Ayala, Salcedo, Gallardo – H. Herrera, R. Márquez (Layún), Guardado – Vela, J. Hernández (R. Jiménez), Lozano.

Az első húsz perc a mexikóiaké volt, Chicarito lövésénél nagyot mentett Luís, majd Lozano beadásáról alig maradt le Chicarito, a 22. percben pedig Herrera lövésébe Casemiro vetődött bele lábbal. Neymar a 25. percben villant meg, de csavarását Ochoa hárította. Percről percre fokozódott a brazil nyomás, és az 51. percben Willian bedását Neymar közvetlen közelről juttatta a hálóba. Tovább támadtak a brazilok és a 88. percben Firmino egy ellentámadásból beállította a végeredményt. A mexikói válogatott sorozatban hetedik világbajnokságán esett ki a nyolcaddöntőben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..