home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Bírálatok és lemondások
Tomek Viktor
2015.04.22.
LXX. évf. 17. szám
Bírálatok és lemondások

Lovas Ildikó visszavonhatatlanul lemondott minden tisztségéről — Megválasztották az MNT régi-új Végrehajtó Bizottságát — dr. Korhecz Tamás: sorra dőlnek be a stratégiai programok — Hajnal Jenő: tévedhetetlenek nincsenek. — Mielőtt bármiféle találgatásokba kezdene a vajdasági magyar újságolvasó, tévénéző, rádióhallgató, egyszóval az, aki valamilyen szinten érdeklődik közéletünk iránt, nézzük a tényeket: dr. Korhecz Tamás, az MNT korábbi elnöke a Családi Kör hetilapnak adott interjújában a többi közt éles szavakkal bírálta a tanács munkáját. Szerinte a testület vezetője nem Hajnal Jenő, hanem Lovas Ildikó, akit ebben Pásztor István maradéktalanul támogat; Lovas Ildikó, a Magyar Nemzeti Tanácsnak és Végrehajtó Bizottságának tagja a tanács legutóbbi ülésén visszavonhatatlanul lemondott minden tisztségéről; a nemzeti tanácsokról szóló törvény alapján a Végrehajtó Bizottság megbízatása alaki-jogi okokból kifolyólag megszűnt, és az MNT 6. ülésén megválasztották a tanács új végrehajtó szervét — Lovas kivételével —, újra Jerasz Anikót elnöknek, dr. Beretka Katinkát, dr. Antal Szilárdot és Paskó Csabát pedig tagnak.

  Kedves olvasó, a teljes cikket a Hét Nap nyomtatott kiadásában olvashatja el! 


Szabó Attila felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..