home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Biológiaverseny. Homokszil, 2018. – Tanulmányi összefoglaló
Martinek Imre
2018.04.21.
LXXIII. évf. 16. szám
Biológiaverseny. Homokszil, 2018. – Tanulmányi összefoglaló

Április 21-én zajlott le a Szerb Köztársaság Oktatási, Tudományos és Technológiai fejlesztési Minisztériuma Szerb Biológiai Társaság által meghirdetett körzeti biológiaversenyének dél-bánsági döntője.

A regionális tanulmányi rangadón, melynek házigazdája ezúttal a homokszili (Uljma) Branko Radičević Általános Iskola volt, százharminc diákrészvevő mérte össze lexikális rátermettségét. Soraikban négy, magyar tagozatra járó diákkal. A zichyfalvi Dositej Obradović Általános Iskola ürményházi kihelyezett tagozatának fiatal biológusait, név szerint az ötodikes Panyik Anitát, valamint a hetedikes Huszka Lászlót és Barna Csillát tantárgyoktatójuk, Barna Horváth Anna pedagógus készítette fel. A torontálvásárhelyi Moša Pijade Általános Iskola színeiben érkező ötödikes Győri Lívia kisegítő mentora Martinek Imre biológiatanár volt.


Fényképezte: Győri Lukács Éva

Noha a nevezett diákok közül ún. dobogós helyezést csupán Győri Lívia ért el (83 összpontszámmal az ötödikesek mezőnyében a második helyen végzett!), a nyilvános köszönet mindnyájuk igyekezetét és felmutatott eredményét egyaránt megilleti.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..