home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Bemutatkozik az Anna Mur zenekar
2017.04.19.
LXXII. évf. 16. szám
Bemutatkozik az Anna Mur zenekar

Szlávics Anna budapesti énekes-gitáros-dalszerző zenei utazócirkuszával hét év alatt bejárta Európa majd minden szegletét.

Az utcától a legkülönfélébb színpadokig mindenhol énekelte, játszotta dalait. Ezek lenyomata hat Cirkusz-KA lemezen jelent meg. A kalandozásokból készült képzeletbeli road-movie zenéjét 2016-tól új zenekara, az Anna Mur játssza, benne kiváló fiatal muzsikusokkal. A formáció háromszámos kislemezével mutatkozik be, de az első klubkoncertre sem kell sokáig várni.

Anna dalai személyes történetek, játékos vallomások finom és kidolgozott popzenei környezetben, keserédes humorral és a rá jellemző egyéni hanggal fűszerezve. A „Hold lapos”, a „szív csak egy poros porond”, a bor hol édes, hol keserű... a muzsika öröm.

Személyes popzene magyarul, trip-hop, downtempo, bossa nova ízekkel.


Anna Mur-kislemez online:
http://annamur.bandcamp.com/releases
Klubkoncert:
https://www.facebook.com/events/805665836247251/
Zenekari oldal:
https://www.facebook.com/AnnaMurMusic
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..