home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Belgrád. Hétfő délelőtt
Martinek Imre
2018.05.13.
LXXIII. évf. 19. szám
Belgrád. Hétfő délelőtt

Mottó: „Az emberben először vak vágy él a melegségre. Az ember aztán tévedésről tévedésre haladva megtalálja azt az utat, mely a tűzhöz vezet.” (Antoine de Saint-Exupéry)

A kijelölt célhelyszínünk ezúttal is a főváros MDCCCLXXXIV. évben épült vasútállomása volt. Periodikus elválásaink és egymásra találásaink kihagyhatatlan innenső érintkezőpontja. A folyamatos urbanisztikus és demográfiai előjelű, lokális metamorfózisok tőszomszédságában.

Persze, tudom, a jó munkához, bármilyen típusú építkezésről is legyen szó, idő kell. Meg kellő türelem. A végén aztán, ha mindönki úgy tösz ahogy tönni köll, akkor is – egy Vásárhely környéki aranyköpést idézek most!, nos, akkor úgy lösz, ahogy lönni köll! Esetünkben sem történt másként.

Találkozásunk ezúttal egy, a legszégyenlősebb virágszirmokat is nyílásra bátorító májusi hétfő délelőttjére „esett”. Az egymásba fonódó hangulatos tereinek, utcáinak és épületeinek rengetegében barangolva újra, változatlanul szerethető és élhető helyként éltük meg Belgrádot.

Pontosabban: őt is.

Fényképezték: Martinek Imre és Györffi Réka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..