home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Belgium–Tunézia 5:2 (3:1)
Tóth Tibor
2018.06.23.
LXXIII. évf. 24. szám
Belgium–Tunézia 5:2 (3:1)

G csoport, 2. forduló

Moszkva, Szpartak Stadion, 44 190 néző, vezette: Marrufo (egyesült államokbeli)

Gólszerzők: Hazard a 6. (11-esből) és az 51., Lukaku a 16. és a 45., Batshuayi a 90., illetve Bronn a 18. és Kazri a 93. percben.

Belgium: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco – Mertens (Tielemans), Hazard (Batshuayi) – Lukaku (Fellaini).

Tunézia: Ben Musztafa – Meriah, Bronn (Naguez), Sz. Ben Jusszef (Benaluan), Maalul – Kaui, Szkiri, Szasszi (Szliti) – F. Ben Jusszef, Kazri, Badri.

Belgium erődemonstrációt tartott és a vb eddigi leggólgazdagabb mérkőzésén sima győzelmet aratott Tunézia felett.

Tizennyolc percnyi játék után már három gól esett a találkozón, majd a félidő végéig Lukaku megszerezte negyedik találatát a világbajnokságon, amivel beérte a góllövőlista élén álló Ronaldót. A folytatásban továbbra is nyílt sisakos játék folyt a pályán. Előbb Hazard második góljával megszerezte a belgák negyedik találatát, majd a hajrában Batshuayi negyedik próbálkozása csak célba talált, és ezzel már 5:1-re vezetett Belgium. Tunézia a bírói ráadás perceiben Kazri révén szépített az eredményen.

A vb titkos favoritjai közül a belgák nyújtották a legmeggyőzőbb teljesítményt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..