home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Az életben tartott török remény
Tóth Tibor
2016.06.21.
LXXI. évf. 25. szám

D-CSOPORT, 3. FORDULÓ: Csehország—Törökország 0:2 (0:1)

D-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Csehország—Törökország 0:2 (0:1)
Lens, Stade Bollaert-Delelis, 32 836 néző. Vezette: Collum (skót).

Gólszerző: Burak Yilmaz (10.), Ozan Tufan (65.).

Csehország: P. Cech – Kaderábek, Sivok, Hubník, Pudil – Pavelka (Skoda, 57.), Daruda, Plasil – Dockal (Sural, 71.), Necid, Krejcí. 

Törökország: Volkan Babacan – Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Ismail Köybasi – Ozan Tufan, Selcuk Inan – Emre Mor (Olcay Sahan, 69.), Arda Turan, Volkan Sen (Oguzhan Özkayup, 61.) – Burak Yilmaz. 

A győzelem még életben tartotta a török reményeket a nyolcaddöntőbe jutást illetően. Alig tíz perc játék után Yilmaz megszerezte az első török gólt az Eb-n, majd a második játékrészben Ozan Tufan is eredményes volt. A csoportharmadikok összevetésében a törökök az albánok elé ugrottak, és azon szurkolhatnak, hogy Svédország és Írország ne végezzen jobb mérleggel az E csoport zárófordulója után.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..