home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Az amatőr képzőművészek születésnapja
Borbély Tivadar
2013.08.28.
LXVIII. évf. 35. szám

A Muzslyai Amatőr Képzőművészeti Klub (MAKK) 2000-ben alakult meg. Célja a faluban (manapság pedig már a környező településeken is) alkotó amatőr és tehetséges képzőművészek felkarolása, illetve a rajzolás és a festészet megszerettetése a fiatalokkal.

A MAKK tagjai az idén ünnepelték meg a 13-dik születésnapjukat, amelynek a Muzslai Petőfi Sándor MME nagyterme adott otthont.

A megjelent tagokat, barátokat, támogatókat és a civil szervezetek képviselőit Hallai Mihály, a MAKK elnöke köszöntötte, aki elmondta, a klub tagjai keményen dolgoznak azért, hogy minél több embertársunkhoz juttassák el az üzenetüket, továbbadják azt a szépséget és egyediséget, amit csak ők tudnak megélni, meglátni, megérezni.

Az elnök kiemelte, tagságuk az elmúlt 13 év alatt 358-ra növekedett, tavaly 22, összesen 226 kiállításon vettek részt. Tavaly decemberben az ezredeik összejövetelüket szervezték meg, több mint tíz festményt ajándékoztak a Muzslyán tevékenykedő civil szervezeteknek és egyesületeknek. Jelenleg szorgalmasan készülődnek a muzslyai búcsú alkalmából a Muzslyaiak Klubjában megrendezésre kerülő kiállításukra. A jövőben a hagyományos alkotónapok, kiállítások és a tojásfestő-verseny megszervezésén kívül hetente kétszer képzőművészeti órákat szeretnének tartani.

A születésnapi társalgás a jó zene és a finom sós sütemények mellett az esti órákig tartott.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..