home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Az albán válogatott történetének első Eb-gólja
Tóth Tibor
2016.06.20.
LXXI. évf. 24. szám

A-csoport, 3. forduló: Románia—Albánia 0:1

A-CSOPORT, 3. FORDULÓ
ROMÁNIA—ALBÁNIA 0:1 (0:1)
Lyon, Parc Olympique Lyonnais, 49 752 néző. Vezette: Královec (cseh).

Gólszerző: Sadiku (43.)

ROMÁNIA: Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Grigore, Matel – Prepelita (Sanmartean, a szünetben), Hoban – Popa (Andone, 68.), Stanciu, Stancu – Alibec (Torje, 57.). 
ALBÁNIA: Berisha – Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli – Lila, Basha (Cana, 83.), Abrashi, Memushaj, Lenjani (Roshi, 77.) – Sadiku (Balaj, 59.). 

Az első félidő közepéig a románok játszottak veszélyesebben, de próbálkozásaik rendre Berisha kapusban haltak el. A félidő közepén fordult a kocka, az albánok egyre felszabadultabban játszottak, és két perccel a lefújás előtt Sadiku fejjel megszerezte csapatának a vezetést. Az albán válogatott történetének első Eb-góljához kellett Tatarusanu, román kapus is, aki rosszul mozdult ki a jobb oldali beadásra. A mérkőzés végéig a románok eltalálták a kapufát is, de az egyenlítés elmaradt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..