home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Az Identitás Kisebbségkutató Műhely felmérése
(--)
2016.02.24.
Az Identitás Kisebbségkutató Műhely felmérése

A felmérés 2016 januárjában készült, a 82 VMSZ-tag kizárása előtt!

KUTATÁSI BESZÁMOLÓ

Az Identitás Kisebbségkutató Műhely 2016 januárjában közvéleménykutatást végzett a vajdasági magyarok körében. A 800 fős reprezentatív mintán végzett kérdőíves vizsgálat fő témája a vajdasági magyar politikai szereplők támogatottságának  felmérése volt. A vajdasági magyar politikai közéletet az utóbbi időszakban felgyorsultak az események. A fő kérdés a vajdasági magyar politikummal kapcsolatban az, hogy jelenleg mekkora a Vajdasági Magyar Szövetség támogatottsága a szavazók körében, mivel az elmúlt években, a VMSZ dominanciájának köszönhetően egypólusú lett a vajdasági politikai közélet.

Kutatási beszámoló: http://www.idkm.org/tanulmanyok/2016-02-23-Vajdasagi-magyar-politikai-preferencia-kutatas.pdf

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..