home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Az A vonal a divat
SZARVÁK Gabriella
2013.01.30.
LXVIII. évf. 5. szám
Az A vonal a divat

Másodszor tartottak esküvői kiállítást Adán — A kétnapos rendezvényen, január 19-én és 20-án, a helyi Park Szálloda éttermében összesen tizenhét szolgáltató mutatta be kínálatát.

Fotósok, videósok, ékszerészek, dekoratőrök, cukrászok, pékek, menyasszonyiruha-szalonok tulajdonosai érkeztek a kiállításra. Ezenkívül olyan fiatal tehetségesek is felléptek, mint Tóth Edina, az idei Tálentum fesztivál közönségdíjasa, illetve Raffai Éva, a fesztivál győztese. A rendezvény fénypontja a temerini, a péterrévei és az adai ruhaszalonok bemutatója volt vasárnap délután.

Ságity Mária, a kiállítás főszervezője szerint körülbelül száz kreációt láthattak a nézők. Alkalmi, menyasszonyi, menyecske- és elsőáldozási ruhákban vonultak fel a modellek.

— A részvevő lányok maguk jelentkeztek a bemutatóra, többségük amatőr szinten foglalkozik ruhabemutatással, két-három hivatásos manöken volt köztük. A frizurájukat Apró Tímár, a sminkjüket Bácskai Emese készítette — mondta Mária.

A divathölgyek Varga Veronának, a temerini Carolin szalon tulajdonosának harminc kreációját ismertették meg a közönséggel. Minden stílusban mutattak be ünnepi öltözéket.

— Vannak sima, A vonalú modellek, de vannak felhúzottak, csipkések és tülldíszítésűek is. Jelenleg az A vonalú ruhák a legkeresettebbek — mondta Verona.

A szervezők elégedettek voltak a kiállítással és az érdeklődök számával. Ságity Mária meglátása szerint szép számban jelentek meg házasulandók, annak ellenére is, hogy szombaton havazott. Egyedül a szolgáltatók számát szeretnék bővíteni, noha az idei kiállításon már többen voltak, mint a tavalyin.

Szarvák Gabriella felvételei

 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..