home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Arany és bronz Plovdivban
Tóth Tibor
2015.12.10.
LXX. évf. 49. szám
Arany és bronz Plovdivban

A szerbiai női és férfi gyeplabda-válogatott, melyet főként a szabadkai Spartacus Elektrovojvodina játékosai alkotnak, részt vett a 16 éven aluliak Balkán-bajnokságán a bulgáriai Plovdivban.

A férfiak mezőnyében a szerbiai együttes a döntőben 5:4-es győzelmet aratott a házigazda bolgárok felett, és ezzel a törökök, románok, macedónok és görögök alkotta mezőnyben megszerezte az első helyet, míg a lányok bronzérmesek lettek.

A férfi válogatottban a szabadkaiak közül Dobróka Teodor, Vanja Đukić, Losonci Ádám, Ágoston Róbert, Plavšić Urbán Filip, Rabata Ervin, Szabó Richárd, Denis Katančić, Szenci Bertalan és Kiss Adrianó játszott, míg a női válogatottban a Spartacus Elektrovojvodina csapatából Calbert Szabina, Szentpéteri Dóra, Tijana Ušumović, Csizmadia Klaudia és Bojčić Melissza lépett pályára. A csapatokat Vujković Lamić Antal és Lea Rožumberski vezették.


A szerbiai válogatott szabadkai tagjai

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..