home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Anglia–Panama 6:1 (5:0)
Tóth Tibor
2018.06.24.
LXXIII. évf. 24. szám
Anglia–Panama 6:1 (5:0)

G csoport, 2. forduló

Nyizsnij Novgorod, Nyizsnij Novgorod Aréna, vezette: Grisa (egyiptomi)

Gólszerzők: Kane a 22., a 45. (mindkettőt 11-esből), a 62., Stones a 8., a 40. és Lingard a 36., illetve Baloy a 78. percben.

Anglia: Pickford – Trippier (Rose), Walker, Stones, Maguire, Young – Loftus-Cheek, Henderson, Lingard (Delph) – Sterling, Kane (Vardy).

Panama: Penedo – Murillo, Torres, Escobar, Davis – Cooper, Gómez (Arroyo), Godoy (Ávila) – Bárcenas (Baloy), Pérez, Rodríguez.

A vártnál simább győzelmet aratott az angol válogatott a vb-újonc Panama felett. A gólok sorozatát Stones kezdte a 8. percben, majd a félidő végéig a háromoroszlánosok még négyszer találtak be a panamai kapuba. A második félidőben visszavettek a tempóból az angolok, de így is nagyarányú győzelmet arattak az első világbajnoki góljukat megszerző közép-amerikai válogatott ellen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..