home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Amikor egy káprázatos kapáslövés három pontot ér
Tóth Tibor
2016.06.12.
LXXI. évf. 23. szám

D-CSOPORT, 1. FORDULÓ: Törökország–Horvátország 0:1 (0:1)

D-CSOPORT, 1. FORDULÓ

Törökország–Horvátország 0:1 (0:1)

Párizs, Parc des Princes, 43 842 néző. Vezette: Eriksson (svéd).

Gólszerző: Modrić (41.)

TÖRÖKORSZÁG: Babacan – Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin – Hakan Calhanoglu, Ozan Tufan, Selcuk Inan, Oguzhan Özyakup (Volkan Sen, a szünetben), Arda Turan (Burak Yilmaz, 65.) – Cenk Tosun (Emre Mor, 69.).

HORVÁTORSZÁG: Subašić – Srna, Ćorluka, Vida, Strinić – Badelj, Modrić – Brozović, Rakitić (Schildenfeld, 89.), Perišić (Kramarić, 86.) – Mandžukić (Pjaca, 93.). 

A több klasszis játékossal rendelkező horvát válogatott Modrić látványos góllal, 25 méterről leadott káprázatos kapáslövéssel megszerezte a három pontot az igencsak veszélytelen török együttes ellen. A horvátok a gól mellett több nagy helyzetet puskáztak el, kétszer a felső kapufát is eltalálták, míg a törököknek Tufan fejese volt a legnagyobb lehetőségük, amit a horvát kapus a gólvonalon hárított.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..