home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Aleksandar Čalov győzelme
(T. T.)
2016.02.06.
LXXI. évf. 5. szám
Aleksandar Čalov győzelme

Hajdújáráson szombaton amatőr asztalitenisz-tornát tartottak, melyen harminchét helyi, királyhalmi, ludasi, kispiaci, palicsi, horgosi, noszai és szabadkai amatőr játékos ragadott ütőt. A részvevőket nyolc négyes és egy ötös csoportba sorsolták, ahonnan a legjobb kettő került fel a főtáblára, majd egyenes kieséses rendszerben folytak tovább a küzdelmek.

Az izgalmas mérkőzések után a végső győzelmet a szabadkai Aleksandar Čalov szerezte meg, miután a döntőben 3:1-es győzelmet aratott a horgosi Mihálovics Szabolcs ellen.

A bronzmeccsen a kispiaci Kovács Zsolt 3:0 аrányban bizonyult jobbnak a palicsi Farkas Ernőnél.

A tornának a királyhalmi Varga Éva személyében egy női résztvevője is volt. A serlegeket Haskó István, a hajdújárási helyi közösség közgyűlésének elnöke, valamint a két szervező, Dara István és Török Zoltán adták át a dobogósoknak.




































Mihálovics Szabolcs, Aleksandar Čalov és Kovács Zsolt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..