home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Adni a legnagyobb öröm
Bíró Tímea
2018.12.14.
LXXIII. évf. 49. szám
Adni a legnagyobb öröm

A hallgatók és a nézők már egyfajta hagyományként várják a Pannon RTV évente megrendezendő Adni öröm című jótékonysági műsorát, mely az idén is segít a rászorulókon.

Rendhagyó műsorral készülnek a rádiók, az idén ugyanis a Pannon Televízió helyett a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió összefogásából születik meg a jótékonysági program. A Pannon Rádió főszerkesztője, Soós Georgina elmondta, hogy már javában folynak az előkészületek a műsor megvalósítása kapcsán:

— Első alkalommal kerül sor arra, hogy a két rádió egy közös, élő és terepi műsort készít Magyarkanizsán. December 15-én elmegyünk a magyarkanizsai főutcán levő előkarácsonyi vásárba, ahol felállítunk egy stúdiót, és négy műsorvezető gondoskodik majd a jó hangulatról. Emellett lesznek a műsornak fellépői is, méghozzá olyan munkatársak személyében, akik a szabadidejükben zenéléssel foglalkoznak. Még dolgozunk a pontos felállásokon, de annyit elmondhatok, hogy Tényi Edit énekelni fog, kíséretként pedig Osztrogonác Andor, Sánta Zoltán, Óvári Dániel, Nagy Gergely és talán Juhász Gábor lép majd fel. Szlacki Csilla és Bödő Róbert az elektronikus zene terén gyakorolt tudását fogja bemutatni. Természetesen az idén is jótékonykodási jellegű az akció, tartós élelmiszert, illetve tisztálkodószereket gyűjtünk ugyanis a Vöröskereszt magyarkanizsai szervezetének. Aki ellátogat hozzánk a helyszínre, az leadhatja nálunk az adományát, melyet mi később eljuttatunk a Vöröskeresztnek. A műsor 16.30-tól 19 óráig lesz hallható, és a sötétedésre való tekintettel bízunk a karácsonyi hangulatban is. A szórakoztatás által szeretnénk segíteni a nehezebb körülmények között élőkön, és reméljük, hogy szép számban lesznek adományozók.

Ne lepődjenek meg a kedves hallgatók, ha bekapcsolják az egyik vagy a másik rádiót, mindkét frekvencián ugyanazt a műsort fogják hallani.

Kozma Zoltán, a Pannon RTV műsorigazgatója elmondta, hogy mivel már korábban is nagy sikert arattak a rádiós terepi műsorok, az a közös döntés született, hogy az idén kizárólag a rádióban lesz megszervezve az adománygyűjtés.

— Rendkívül népszerűek az ilyen jellegű közönségtalálkozóink, a hallgatók szeretnek találkozni velünk, és úgy gondoltunk, ezúttal jó lenne elrugaszkodni Szabadkától. Magyarkanizsán nagyon jó szándék fogadta a kezdeményezést és a csapatot, amit ezúttal is köszönünk. A televízió nem marad ki teljes mértékben a programból, hiszen minden lehetséges támogatást megadunk a rádióknak, és később majd egy műsor keretében be is mutatjuk a program megvalósulását a nézőknek.

Remete Hajnalka, a Pannon RTV marketingigazgatója elmondta, hogy a támogatások tekintetében nagyon sokat köszönhetnek Magyarkanizsa Önkormányzatának, illetve még folyamatban van a környező cégek felkeresése és becsatlakoztatása a jótékonysági akcióba. Mindenhonnan kedvező visszajelzéseket kapnak.

A műsorban több házigazda tevékenykedik, hiszen mindkét rádió közkedvelt hangjai lesznek hallhatóak. Agárdi Gábor és Brasnyó Zoltán a stúdióban vezeti a műsort, a terepen pedig Facković Melisa és Vörös Gábor szólaltatja meg az eseményre látogató embereket. Agárdi elmondta, hogy van még egy érdekes pozitívuma ennek a kezdeményezésnek:

— Nemcsak a két rádiót kapcsoljuk össze, hanem a hallgatóikat is, és ennek az ötvözésére hajtunk végre most egy érdekes kísérletet. Alapjában már a fellépő munkatársakkal is keverjük a zenei irányzatokat és ízléseket, hiszen Bödő Róbert a Pannon sztárhangja, és Vajdaság-szerte ismert, Sánta Zoltán a Szabadkai Magyar Rádió műsorvezetője is, Osztrogonác Andor pedig gitároktatóként is tevékenykedik, és rendkívül népszerű a YouTube-csatornáján. Néhány pillanatnyi örömöt szeretnénk szerezni a hallgatóknak azzal, hogy Magyarkanizsán leszünk, és az adományozók a műsor keretében segíteni tudnak a rászorulókon. A műsoron kívül a Pannon RTV csapata is készít csomagot a nélkülözőknek, akik megérdemlik a figyelmet és a törődést.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..