home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A muzslyai iskolában és óvodában megünnepelték az anyanyelv nemzetközi napját
Borbély Tivadar
2018.02.27.
LXXIII. évf. 8. szám
A muzslyai iskolában és óvodában megünnepelték az anyanyelv nemzetközi napját

Kosztolányi Dezső: „Csak anyanyelvemen lehetek igazán én...” idézetével a muzslyai Szervó Mihály Általános Iskola mindkét épületében és a Hófehérke Óvodában megünnepelték az anyanyelv nemzetközi napját.

A helybeli iskola alsós és felsős tanulói — a tanítók és tanárok közreműködésével — alkalmi műsor keretében magyar és szerb nyelven méltatták az anyanyelv fontosságát, a muzslyai ovisok pedig vendégül látták a nagybecskereki Dečija radost Óvoda növendékeit, akik egymásnak egy-egy szavalattal és tánccal kedveskedtek.

A műsor keretén belül a Nagybecskereki Női Kezdeményezés Egyesület (Ženska Inicijativa Zrenjanin – ŽIZ) és a Városi Könyvtár képviselői kétnyelvű könyvcsomagokat és kifestőket ajándékoztak mindkét óvoda kicsinyeinek.

Tekintse meg a szerző képes beszámolóját:▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..