A mosolygó almák ismét játékszerekké „alakultak át”

A mosolygó almák ismét játékszerekké „alakultak át”

Lassan hagyománnyá válik Zentán a Mosolygó alma akció, amelyet a helyi Rotary Club kezdeményezett.

A megmozdulás keretében a zentai Rotary Club tagjainak feleségei „mosolygó” almákat kínálnak a zentai piacon és a vásárlókra bízzák, mennyit fizetnek értük. Az így összegyűjtött pénzből játékszereket vagy egyéb felszerelést vásárolnak valamelyik községbeli óvodának.

Az immár negyedik alkalommal megszervezett esemény az idén is nagy sikerrel végződött: a zentai Hófehérke Óvoda Bambi épületének kis lakói 140 ezer dinár értékű játékszerrel lettek gazdagabbak. A korábbi években a Százszorszép, a Szivárvány és a Margaréta épületekben osztották szét az ajándékokat a Rotary Club tagjai. A jótékonykodók mindig olyan eszközöket vásárolnak, amire az adott intézményben a legnagyobb szükség van.

A Bambi óvodában mintegy száz gyermekkel foglalkoznak a bölcsödében és az óvodás csoportokban. A terembe bevonuló kislányok és kisfiúk hatalmas örömmel csodálkoztak rá a tarka-barka csomagolásban megbúvó temérdek játékszerre. Az óvónénik és egy óvóbácsi a kis védenceikkel kedves dalokkal, jelenetekkel köszönték meg az ajándékokat. A műsorszámok után következett a délelőtt legérdekesebb része, a dobozok bontogatása és a játékok kipróbálása.

A gyermekek mellett az adományt Kopasz Ildikó, a Hófehérke Óvoda igazgatónője köszönte meg a Rotary Club jelenlévő tagjainak és feleségeiknek.


Még több kép:▼

Képgaléria

Cikkünk további képei

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Sulisztár
Riport
  • 2018.11.11.
  • LXXIII. évfolyam 45. szám
Facebook

Támogatóink