home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A jókor jött támogatás
2015.12.18.
LXX. évf. 50. szám
A jókor jött támogatás

A budapesti Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából a szabadkai Biblos Újságírók Egyesülete egy új asztali számítógépet kapott (150 000 forint értékben).

A komputerre már nagy szükség volt az egyesületi munkához, hiszen a technikai fejlődés, valamint az információ ilyen magas szintű áramlásának korában nagyon fontosak a gyors és megbízható számítógépek. A Biblos Újságírók Egyesületének munkatársai az új géppel hatékonyan tudják működtetni a már kiépített kommunikációs hálót, illetve a gépen futó programok is nagymértékben segítik az újságírók, fotóriporterek munkáját.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..