home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A fejlesztési stratégia nyilvános vitája
Prosperitati Alapítvány
2018.10.10.
LXXIII. évf. 40. szám
A fejlesztési stratégia nyilvános vitája

A Prosperitati Alapítvány meghirdeti A Vajdasági Magyar Közösséget Érintő Idegenforgalom Fejlesztési Stratégiájának nyilvános vitáját

A Vajdasági Magyar Közösséget Érintő Idegenforgalom Fejlesztési Stratégiája (a továbbiakban: Turisztikai Stratégia) a Prosperitati Alapítvány megbízásából készült. Ez a stratégia szervesen kapcsolódik A Vajdasági Magyar Közösségek Terület- és Gazdaságfejlesztési Stratégiához és a benne felvázolt általános terület- és gazdaságfejlesztési koncepcióhoz, a stratégia tovább gondolásának is tekinthető, és kiemelten foglalkozik a turizmus ágazatával, annak érdekében, hogy a vajdasági magyar közösség hasonló sikerrel használja ki az ágazatban rejlő lehetőségeket, mint más ágazatok, elsősorban a mezőgazdaság esetében.

A Turisztikai Stratégia nyilvános vitája során a Prosperitati Alapítvány három szakmai fórumot szervez, az első állomása Szabadka, 2018. október 10-én, szerdán 16 órai kezdettel a Szekeres László Alapítvány (SZLA) épületében (Makszim Gorkij 6a, Szabadka).

Észrevételeket, javaslatokat a turizmus@prosperitati.rs címre várjuk, legkésőbb 2018. november 9-én 16 óráig.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..