home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A Vizura győzelme Szabadkán
Tóth Tibor
2017.10.05.
LXXII. évf. 39. szám
A Vizura győzelme Szabadkán

A Vizura győzelmével ért véget Szabadkán a VI. Josip Marković női röplabda-emléktorna. A belgrádi csapat a Crvena zvezdát és az ópázovai Jedinstvót 3:0-ra, a Spartacust pedig 3:2-re győzte le.

A Spartacus egy győzelemmel és két vereséggel a második helyen végzett. Vladimir Kapriš csapata a Vizurától és a Jedinstvótól 3:2 arányú vereséget szenvedett, a Crvena zvezdát azonban 3:1-re legyőzte.

A harmadik helyen a Jedinstvo, a negyediken a Crvena zvezda végzett.

A torna legjobb játékosának járó díjat Sara Lozo (Vizura) kapta, a legjobb liberónak Aleksandra Stepanovićot (Crvena zvezda), a legjobb feladónak a Spartacus volt játékosát, Emilija Antanasijevićet (Jedinstvo), a legjobb sáncolónak pedig Tanja Sredićet, a Spartacus játékosát választották.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..