home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A civil szféra és az önkormányzatok
2014.11.27.
LXIX. évf. 48. szám
A civil szféra és az önkormányzatok

A Vajdasági Magyar Civil Szövetség a héten tartotta meg évi közgyűlését a szabadkai Szakegyesületek és Társulatok Szövetségének székházában.

De Negri Ibolya, a közgyűlés elnöke nyitotta meg az ülést, üdvözölte az egybegyűlteket és ismertette a napirendi pontokat.

Az első rész fórum jellegű volt. Dr. Zsoldos Ferenc felvázolta az önkormányzatok és a civil szervezetek együttműködési lehetőségeit, és beszámolt arról, hogy ez hogyan valósul meg a Vajdaság magyarlakta településein.

Béres Zoltán, a CISZ elnöke a partnerségről beszélt, majd elemezte a civil szféra és az önkormányzatok kapcsolatát. A Vajdaság különböző részeiről érkező szervezeti vezetők is elmondták tapasztalataikat.

Az elnöki beszámolót követően Stausz Edina irodavezető bemutatta a szabadkai Civil Központ tavalyi tevékenységét, és az igénybe vehető szolgáltatásokat. Utána a közgyűlés Miskolczi Józsefet saját kérésére felmentette a főtitkári tisztségből.

A közgyűlés utolsó részében a jövőt taglalták. Kiemelték: nagyon fontos a kapcsolatépítés, az együttműködések folytatása, a szakmai fejlődés, hiszen csak összetartással lehet fennmaradni, hatékonyan pályázni, sikeresen tevékenykedni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..