home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A Tiszavirág és a Dunav diadala
Tóth Tibor
2017.06.30.
LXXII. évf. 26. szám
A Tiszavirág és a Dunav diadala

Zentán 7. alkalommal tartották meg a Tiszavirág Kupa elnevezésű nemzetközi kajakregattát, melyen 12 klub versenyzői szálltak vízre az orkánerejű szélben. A legeredményesebb csapatnak a házigazda Tiszavirág bizonyult 5 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzéremmel, összesen 73,5 ponttal.

Második a Becse 57,5, harmadik a Vojvodina 51,5, negyedik a bezdáni Dunav 34 ponttal, a magyarkanizsai Testvériség-Bratstvo versenyzői pedig 27,5 ponttal — két ezüst- és egy bronzéremmel — a 7. helyen végeztek. Minikajakban a bezdáni Dunav szerezte meg az első helyet 5 arannyal, 5 ezüsttel és 4 bronzzal, összesen 110 ponttal. A 73 pontos Becse és az 52 pontos nagybecskereki Begej előtt a Tiszavirág 38 ponttal az 5. helyen végzett.

Részlet a versenyről (a szerző felvétele)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..