home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A ProCredit Bank vendégei
Tóth Lívia
2008.02.20.
LXIII. évf. 8. szám
A ProCredit Bank vendégei

A rajzok átadására várva - Barát István fotójaZentán, a Fő utca 16-os szám alatt megkezdte munkáját a ProCredit Bank. Az ünnepélyes megnyitóra elsősorban a gyermekeket és szüleiket várták, ugyanis a Ha ma takarékoskodom, mi mindent tehetek holnap? címmel meghirdetett rajzpályázatra ezen a na...

A rajzok átadására várva - Barát István fotója

Zentán, a Fő utca 16-os szám alatt megkezdte munkáját a ProCredit Bank. Az ünnepélyes megnyitóra elsősorban a gyermekeket és szüleiket várták, ugyanis a Ha ma takarékoskodom, mi mindent tehetek holnap? címmel meghirdetett rajzpályázatra ezen a napon adhatták át alkotásaikat. A kis vendégek, akik megtöltötték a hivatalos helyiségeket, hatalmas torta és gyümölcslé mellett ismerkedtek a pénzintézmény munkájával. Természetesen itt volt a bank védjegye, Proki sárkány is, ,,aki” szívesen pózolt a kicsinyekkel.
Lukács Csaba, a ProCredit Bank zentai kirendeltségének igazgatója örömmel jelentette ki, hogy a megnyitó a terveik szerint zajlott, ugyanis igazi családi eseménnyé alakult át.
- Szeretnénk megszolgálni a legfiatalabb ügyfeleink bizalmát, akik biztosak lehetnek abban, hogy a ProCredit Bank hosszú távon is a barátjuk marad. Hiszem, hogy Zenta lakossága használja majd sokrétű szolgáltatásunkat és közösen megtaláljuk a legmegfelelőbb ajánlatot - mondta az igazgató úr.
A rajzok átadásakor a szülők takarékkönyvet nyithattak csemetéiknek, amelyhez ajándék is járt. A zsűri (Sambert-Belec Anikó, rajztanárnő, Bencz Arsenović Gabriella, nyugdíjas tanárnő, Kókai Péter, a Magyar Szó főszerkesztője, Lukács Csaba, a ProCredit Bank zentai kirendeltségének az igazgatója) szerint a legfantáziadúsabb munkákat a következő gyerekek készítették: 1. díj: Tripolszki Ádám, Zenta, 6 éves, II. díj: Póka Árpád, Zenta, 11 éves, III. díj: Marijeta Ćirković, Csóka, 6 éves. åk 100, 70, illetve 30 euró értékű pénzjutalomban részesülnek. A nagy érdeklődésre való tekintettel három különdíjat - édességcsomagot - is kiosztottak, amelynek a nyertesei: Hegyi Gabriella, Zenta, 7 éves, Kálmán Lili, Felsőhegy, 10 éves, Nagy Mária, Zenta, 13 éves.
A legszebb rajzok 2008. február 11-edikétől a hónap végéig megtekinthetőek a bankban, ahol minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A ProCredit Bank ügyfeleinek száma meghaladja a 290 ezret, Szerbia 43 városában 67 kirendeltséget létesített, amelyekben 1600 személyt foglalkoztat. Eddig több mint 295 ezer hitelt fizettek ki 1,3 milliárd euró értékben, befektetési alapja 380 millió euró. A hiteleknél külön figyelmet szentelnek a kisvállalkozásoknak és a mezőgazdaságnak.
A ProCredit csoport 21 pénzintézménye egyébként három kontinensen, Európában, Afrikában és Dél-Amerikában tevékenykedik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..