home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
A Paulinumba készülő elsős diákok figyelmébe!
Paulinum
2018.05.24.
LXXIII. évf. 21. szám
A Paulinumba készülő elsős diákok figyelmébe!

A Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium és Szeminárium (Kollégium) vezetősége értesíti az intézmény iránt érdeklődőket, hogy a gimnáziumba, valamint a kollégiumba megkezdődött a beiratkozási időszak.

A Paulinum egyházi alapítású és elismert oktatási intézmény. Az iskola klasszikus irányzatú nyelvi gimnázium. A hangsúly a nyelveken van, a klasszikus kultúrán, a történelmen és a hittanon. Az intézménybe nem csak azok jelentkezhetnek, akik a gimnázium után filozófiai – teológiai tanulmányokat szeretnének folytatni, hanem azok  is, akik az érettségi után bármely főiskolára vagy egyetemre kívánnak felvételezni. A szakképzett tanári kar arra törekszik, hogy alapműveltséget, erre épülő korszerű és széleskörű tudást nyújtson a tanulóknak. A szeminárium, illetve a kollégium a keresztény értékekre nevel.

A gimnáziumba ugyanazokkal az okmányokkal kell beiratkozni, mint bármelyik más középiskolába. Jelentkezési időpont, munkanapokon délelőtt 8 és 13:30 óra között lehetséges, de természetesen ez más időpontban is lehetséges előzetes egyeztetés alapján.

A jelentkezőket a beiratkozás véget bármikor várjuk egy előzetes beszélgetésre, hogy pontos információkhoz jusson az iskoláról.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Paulinum Gimnázium.


Elérhetőségeink:

Paulinum Püspökségi Klasszikus Gimnázium
és Szeminárium (Kollégium)
24000 Szabadka, Szent Teréz tér 2.

tel./fax: 024-555-340
e-mail:
paulinum@tippnet.rs
weboldal: www.paulinum.edu.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..